U zoekt een professionele en betrouwbare airco installateur?

Dan bent u bij Clima Van Aeken aan het juiste adres.

Bent u voor uw airco op zoek naar:
  • een professioneel en onpartijdig advies
  • een kwalitatieve oplossing binnen uw budget
  • een vakkundige plaatsing volgens de regels van de kunst
  • een installateur die wel flexibel, betrouwbaar en snel bereikbaar is?

Bij Clima Van Aeken kan u airconditioning laten plaatsen voor zowat elke toepassing en dat zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten in de ruime regio rond Antwerpen. Extra verkoeling in de zomer met energiezuinige verwarming in de winter voor thuis of nauwkeurig afgestelde serverkoeling of complexe airconditioning configuraties voor hotels en horecazaken? Onze gediplomeerde installateurs hebben jarenlange ervaring met particuliere en professionele airconditioningsinstallaties en volgen ook de technische evoluties en innovaties op de voet. Zo kunnen we steeds een doeltreffende, doordachte en energie-efficiënte oplossing voorstellen.

Een onafhankelijke en onpartijdige airco installateur

Bij Clima Van Aeken plaatsen we bij voorkeur energiezuinige airco toestellen van Daikin® en airco units van General®. Deze fabrikanten bieden immers een ruim aanbod aan functionele, esthetische en optimaal energiezuinige installaties die hun betrouwbaarheid over de jaren heen meer dan bewezen hebben. Toch kan u ook van andere merken airco laten plaatsen en onderhouden. Clima Van Aeken werkt immers volstrekt merkonafhankelijk.

Wie gaat uw airco onderhouden?

Airco systemen hebben regelmatig onderhoud nodig om optimaal te blijven functioneren. U kan best jaarlijks de airco filters laten vervangen en ze grondig laten reinigen. Bij Clima Van Aeken kan u dergelijk airco onderhoud op afroep aanvragen of opteren voor een airco onderhoudscontract. Dat onderhoudscontract levert u namelijk verschillende voordelen op:

  • voordelige onderhoudstarieven
  • tijdig reminder voor onderhoud
  • verlengde productgarantie (+ 8 jaar)