Een nieuwe badkamer plaatsen of de bestaande badkamer renoveren?

Klaar om te kiezen?

De sanitaire toestellen vormen de blikvangers in uw nieuwe badkamer. Welk bad, douche, toilet of badkamermeubels we plaatsen terwijl we uw badkamer renoveren? Dat bepaalt u.

Aan u de keuze bij welke leverancier u de toestellen en meubels aankoopt, maar u bent ook welkom in de showrooms van onze vaste partners Desco en Van Marcke. Daar zal men u uitvoerig adviseren bij uw keuzes. Bij een eventuele aankoop worden de leveringsmodaliteiten en administratie bovendien aanzienlijk vereenvoudigd. De goederenafhaling en facturatie regelen wij in dit geval namelijk ook voor u.

1 partner voor het complete badkamerproject

Een nieuwe badkamer plaatsen in een nieuwbouw woning of een bestaande badkamer renoveren, daar is heel wat specifieke expertise voor nodig. Energiezuinige verwarming en sanitair warm water, optimale ventilatie en een waterdichte afwerking en veilige elektriciteit,… het zijn maar enkele basisvereisten voor een knappe, functionele en veilige badkamer. Gaat u voor elk onderdeel een andere vakman inschakelen of besteedt u het hele badkamerrenovatie liever uit aan 1 enkel aanspreekpunt zoals Clima Van Aeken?

Omdat we regelmatig samenwerken met verschillende gespecialiseerde vakmannen kunnen we u net die zorgeloze totaalservice aanbieden. Wij contacteren geschikte en betrouwbare stielmannen, stellen een haalbare planning op en coördineren alle werkzaamheden van opstart tot en met afwerking. Zo spaart u kostbare tijd uit en bent u zeker van een zorgeloos traject.