Professionele koeling voor bedrijven, industrie en horeca

Koeloplossingen voor professionals

Bij Clima Van Aeken bieden wij naast de traditionele airconditioning voor particulieren ook professionele koeling aan voor onder meer kantoren, industriële bedrijven, horecazaken en serverlokalen. 

Gediplomeerde koeltechnici

Over ons vakmanschap en onze expertise hoeft u niet te twijfelen. Clima Van Aeken heeft alle nodige koeltechnische erkenningen op zak, gediplomeerde koeltechniekers in dienst en de zaakvoerder is bij uitdagende en professionele projecten persoonlijk op de werf aanwezig. We genieten sinds 2004 al een onberispelijke reputatie in de sector en kunnen u op eenvoudig verzoek ook enkele referenties van vaste klanten bezorgen.

Maximale service met minimale downtime

Bij professionele koeling telt elke seconde. Dat beseffen we bij Clima Van Aeken maar al te goed. Om minimale downtime en snelle responstijden te verzekeren, werken we bewust zo lokaal mogelijk in en rond Antwerpen. Alle tijd die we uitsparen aan verplaatsingen en files kunnen we namelijk aan onze technische interventies, depannages, periodiek onderhoud en onze klantgerichte service besteden. Voor dringende depannages en noodgevallen zijn we bovendien 24/7 telefonisch bereikbaar via M 0499 24 26 96.

Kiest u voor een onderhoudscontract?

Om technische storingen, slijtage en kostelijke herstellingen tot een absoluut minimum te beperken, is regelmatig en periodiek onderhoud van uw installaties een must. Dat onderhoud kan u bij Clima Van Aeken op afroep laten doorgaan of u kan kiezen voor het gemak van een onderhoudscontract. Zo combineert u voordelige onderhoudstarieven met administratieve vereenvoudiging en een verlengde garantie. U hoeft zelfs geen onderhoudsplanning meer bij te houden. Wij volgen zelf voor u op wanneer uw professionele koelinstallaties best een onderhoudsbeurt krijgen.